T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / DİDİM - Esra Karakaya Anadolu Lisesi

Bilimsel Gaflar-3 '' Doğadan Teknolojiye' eTwinning Projesi Etkinlikleri

Bilimsel Gaflar-3 ’’ Doğadan Teknolojiye ’’

eTwinning projesi

 Okulumuzun Türkiye ve Azerbaycan ile ortak olduğu eTwinning   BİLİMSEL GAFLAR -3 ‘’DOĞADAN TEKNOLOJİYE’’ adlı projemizde  Eylül,Ekim ve Kasım ayı etkinliklerimiz tamamlandı.  Proje Görsel sanatlar öğretmeni  Ayşe TOR rehberliğinde  yürütüldü. Haber metnini okulumuz öğrencilerinden  Ayperi, Ayşe ,Asya,Yiğit,Ender,Ege yazdı. Öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Projemizde yaptığımız etkinlikler;

 Eylül ayı :

Öğretmenlerimiz ve okulumuz  projeye dahil oldu. Online  toplantı yapıldı .Proje planı ekibin kararı ile ortaya çıktı.Öğrencilere proje tanıtımı yapıldı.  Biz Öğrenciler projeye dahil olduk.

 

Ekim ayı: Veli izin belgeleri ile projeye dahil olduk.Avatar programı kullanarak kendimizi tanıttık.Avrupa Kod Haftası şiir konulu araştırma yaparak  Chatgpt ile araştırmamızı karşılaştırdık.Projemizin logo çalışmalarını yaptık. 

 

Kasım ayı:    Proje tasarımları yaptık.  Arkadaşımız  Ayşe U. ya  ait logo tasarımı okulda ve projede 1. Seçildi.  Başarılarından dolayı arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

    Biyomimikri "Doğadan Teknolojiye"  adlı akrostiş şiir yazmaya başladık. "M  ve İ” harfleri ile şiiri arkadaşımız Ender  yazdı. Bilimsel Gafları konu eden  araçlarla ilgili karikatür yaptık.

      Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haber:(Ayperi E,Ayşe U. C,Asya S, ,Ender C.M.Ege S, Y.Cemre Y)

 

 

04-12-202304-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 12:41 - Görüntülenme: 159
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
meb,duyuru,